Menu
Burrata onder kruiden-komkommersorbet, zwarte knoflook en krokante amandelen.
***
Wilde garnalen in engelenhaar: krokant gebakken, luchtige saus van garnaal en basilicum op chutney van aardpeer en asperges
***
BBQ-artisjokken op Romesco-crème, Parmezaan vinaigrette en tagliatelle van courgettes
***
Geroosterde wilde heilbot onder dunne tomatengelei, beurre blanc van zuring en gerdroogde wortel
***
Krokant gebakken asperges onder spinazie a la creme, asperge-daslooksaus en wilde kruiden
***
Gelakte lamsnek op auberginecrème, gerookte yoghurt en dadel, lamsjus met curry
***
Drie keer wit: aspergemousse, schuim van witte chocolade en lavendel, sorbet van sake en passievrucht
***
Bladerdeeg van pure chocolade gevuld met creme van pinda nougatine naast chocolade sorbet en vanille caramel
***
Selectie van boerenkazen met notenbrood en confiture
Prijzen
Lunch:
- 2 gangen € 37,-
- 3 gangen € 47,-
- 4/5/6/7/8 gangen is tijdens de lunch uiteraard ook mogelijk
Diner:
- 3 gangen € 47,-
- 4 gangen € 57,-
- 5 gangen € 67,-
- 6 gangen € 77,-
- 7 gangen € 87,-
- 8 gangen € 97,-
Wijnen/dranken:
- glas € 9
- half glas € 6,-
Bij alle gerechten hebben we een mooie passende wijn of drank geselecteerd. Deze bieden we aan voor € 9 per glas of voor € 6 per half glas. Uiteraard is het ook mogelijk een keuze uit de wijnkaart te maken.
Reserveer via deze site of bel 024-3572705