Menu

Burrata onder kruiden-komkommersorbet, zwarte knoflook en krokante amandelen.

***

Wilde garnalen in engelenhaar: krokant gebakken, luchtige saus van garnaal en basilicum op chutney van aardpeer en asperges

***

BBQ-artisjokken op Romesco-crème, Parmezaan vinaigrette en tagliatelle van courgettes

***

Geroosterde wilde heilbot onder dunne tomatengelei, beurre blanc van zuring en gerdroogde wortel

***

Krokant gebakken asperges onder spinazie a la creme, asperge-daslooksaus en wilde kruiden

***

Gelakte lamsnek op auberginecrème, gerookte yoghurt en dadel, lamsjus met curry

***

Drie keer wit: aspergemousse, schuim van witte chocolade en lavendel, sorbet van sake en passievrucht

***

Bladerdeeg van pure chocolade gevuld met creme van pinda nougatine naast chocolade sorbet en vanille caramel

***

Selectie van boerenkazen met notenbrood en confiture

Prijzen

Lunch:

  • 2 gangen € 37,-
  • 3 gangen € 47,-
  • 4/5/6/7/8 gangen is tijdens de lunch uiteraard ook mogelijk

Diner:

  • 3 gangen € 47,-
  • 4 gangen € 57,-
  • 5 gangen € 67,-
  • 6 gangen € 77,-
  • 7 gangen € 87,-
  • 8 gangen € 97,-

Wijnen/dranken:

  • glas € 9
  • half glas € 6,-

Bij alle gerechten hebben we een mooie passende wijn of drank geselecteerd. Deze bieden we aan voor € 9 per glas of voor € 6 per half glas. Uiteraard is het ook mogelijk een keuze uit de wijnkaart te maken.

Reserveer via deze site of bel 024-3572705