Menu

Hoe ons menu vanaf 1 juni werkt!

Aan jou de keuze om uit de onderstaande gerechten zelf een drie-, vier- of vijfgangen lunch/diner samen te stellen!
Bij alle gerechten hebben we bijpassende wijnen geselecteerd á €7,50 per glas.

  • Lunch speciale twee gerechten naar keuze € 22,50
  • Drie gerechten naar keuze € 39,-
  • Vier gerechten naar keuze € 49,-
  • Vijf gerechten naar keuze € 59,-

Chefs gerechten

Ceviche van wilde garnaal met een frisse kruidensalade, daslookcrème en spicy garnaalkroepoek

Silvaner, Rheinhessen – Duitsland, 2017

***

“Witte mole” onder poonfilet, tomaat en olijf

Garnacha blanca blend, Montsant-Spanje, 2017

***

Krokante lamsnek tussen fregola, courgette en lamsjus met basilicum

Cabernet Franc, Loire – Frankrijk, 2018

***

Kalfslende van de bbq, geroosterde wortel, tuinboontjes en luchtige bearnaise

Montepulciano, D’Abruzzo – Italië, 2018

***

“Drie keer wit goud” asperges, witte chocolade en lavendel

Hárslevelü, Tokaj – Hongarije, 2015

No Meat Today gerechten

Groene gazpacho tussen burrata, tomaatvariaties en amandel

Arinto blend, Palmela – Portugal, 2018

***

Pastei van witte en groene asperges met een vinaigrette van daslook, zuring en appel

Riesling Auslese Trocken, Phalz – Duitsland, 2017

***

Rode uitjes gevuld met compote van courgette-basilicum-pistache, tussen luchtige Parmezaan en jus van gekarameliseerde tomaat

Chardonnay, Paysd’Oc – Frankrijk, 2016

***

Krokante lamellen van aardappel samen met een beurre blanc en zilte groenten

Grenache Syrah, Languedoc – Frankrijk, 2016

***

Rabarber met aardbei, aardbei-jus met peper onder karamelijs en sabayon van lentebloesem

Gamay, Beaujolais – Frankrijk