Menu

Kies zelf de gerechten uit ons zomermenu.

Tijdens de lunch kunt u een 2- tot 5-gangenmenu samenstellen. Tijdens het vroeg-diner een 3-gangenmenu en tijdens ons gastro diner serveren wij u graag vanaf 4 gangen.

Bij alle gerechten hebben we bijpassende wijnen geselecteerd á € 7,50 per glas.

  • Lunch special 2 gerechten naar keuze € 25,-
  • 3 gerechten naar keuze € 39,-
  • 4 gerechten naar keuze € 49,-
  • 5 gerechten naar keuze € 59,-

Chefs gerechten

Frisse lamellen van aardappel met Waddenzee-garnaaltjes
zeevenkel, citroenverbena en luchtige bearnaise

Verdejo, Rueda – Spanje 2019

***

Bloemkool Caesar-style
zolderspek met een crème van ansjovis, look, Romeinse sla en parmezaan

Riesling Auslese Trocken, Pfalz – Duitsland 2017

***

Krokant gebakken parelhoenborst
naast aubergine met groene curry en sake beurre blanc

Picpoul & Roussanne, Languedoc – Frankrijk 2018

***

Blonde d’Aquitaine rund met bladgroente van Marion
met crème van rode ui en runderjus

Grenache & Syrah, Languedoc – Frankrijk 2016

***

Framboos met vlierbloesemcrème
onder een krokant flensje van sinaasappel, vlierbloesemijs en citroengel

Chenin Blanc, Loire – Frankrijk 2018

No Meat Today gerechten

Gazpacho van rode biet
met savarin van geitenkaas, watermeloen van de bbq en jonge basilicum

Gewürztraminer, Pfalz – Duitsland 2018

***

Carpaccio van artisjok
jong eekhoorntjesbrood, wilde rucola, parmezaan en hazelnoot

Gemischter Satz, Niederösterreich – Oostenrijk 2019

***

Doperwtjes met grapefruit
naast een crumble van rijst en een bouillon van curry

Pinot Bianco, Alto Adidge – Italië 2019

***

Krokant van geconfijte aardappel
zilte plantjes en een asperge beurre blanc

Gamay, Beaujolais – Frankrijk 2017

***

Luchtige cheesecake met wilde bramen
crumble van kruiden en verveinesorbet

Moscato, Piemonte – Italië 2019