GENIET VAN SMAAKVOLLE GERECHTEN

Bij Lime kunt u zowel tijdens de lunch als het diner kiezen uit 9 smaakvolle gerechten. Tijdens de lunch kunt u al kiezen voor een 2-gangenmenu voor €39,- per persoon, terwijl het diner begint vanaf 3 gangen voor €49,- per persoon. U kunt het aantal gangen naar wens uitbreiden voor een meerprijs van €10,- per gang. Daarnaast serveren wij elk seizoen een seizoenspecialiteit ter ere van 20 jaar Lime in Malden.

BEKIJK HIER ONS MENU

Stel uw eigen menu samen en kies uit de volgende gerechten. Dit kan vanaf 2 gangen tijdens de lunch en 3 tijdens het diner. Dit menu wordt geserveerd tot 14 februari.

Bij ieder gerecht hebben wij een passende wijn geselecteerd. Hele glazen wijn voor €10,- en halve glazen voor €6,-. 

Amuses

Kaassoes
Worteltartaar met ingelegde gember

Bij de tweede gang serveren wij ambachtelijk desembrood met luchtige, gebrande boter

***

Carpaccio van aardpeer en appel op crème van
hazelnoten, roomijs van pompoen en salie.
Appel-olijfolievinaigrette met chips van aardpeer

***

Verse makreel gebakken op zuurdesembrood met
crème van peterselie en saus van gerookte knoflook

***

BBQ-prei met zeewierboter, saus van Vacherin Mont d’Or en geschaafde kastanje

***

Rode mul op 24maanden gerijpte serranoham gebakken met saus eekhoorntjesbrood (+5)

***

Bloemkool gegaard in beurre noisette, burrata, trompette de la mort, zwarte knoflook en amandelen

***

Cannelloni van gestoofde ossenstaart met gekonfijte knol onder schuim van Parmezaan en rodewijnjus

***

Mokka-semifreddo gerold in mandarijnensorbet,
warme mandarijnencaramel en basilicumolie
Hierbij serveren we een citrusmadeleine

***

Dagvers gebakken tarte tatin van appel met caramel van specerijen met vanilleroomijs

***

Kaasselectie (+5)
Serveersuggestie: 30 jaar oude port

***

Friandises

Macaron / ‘zoen’ van PortoChoc /
truffel van melkchocolade-karamel-koffie

20 jaar gastronomie in malden

De afgelopen twintig jaar hebben we veel mogen beleven: van het openen van restaurant Le Marron in 2005, het behalen van een Michelinster in 2006, tot aan de overgang naar een meer ontspannen en vrije stijl bij Restaurant Lime. Onze focus op pure topproducten, bijzondere wijnen en een warme, gastvrije sfeer is daarbij altijd gebleven.

In 2025 blikken we terug op die rijke geschiedenis door naast elk nieuw menu ook een seizoensspecialiteit van de afgelopen twintig jaar te presenteren. Dit gerecht kan als extra gang worden toegevoegd of geïntegreerd in uw huidige menu. Zo brengen we de succesgerechten van vroeger opnieuw tot leven en kunt u – samen met ons – genieten van de mooiste herinneringen uit twee decennia gastronomische vernieuwing.

Laat u verrassen door de culinaire toppers die in de loop der jaren hun sporen hebben verdiend, en proef hoe onze passie voor koken zich heeft ontwikkeld tot wat Restaurant Lime nu is: een plek waar kwaliteit, gastvrijheid en een ongedwongen sfeer samenkomen. Wij kijken ernaar uit om deze bijzondere smaakreis met u te delen!

Dit winterseizoen en gerecht van Le Marron uit 2009: Geroosterde tarbot met gelakte kalfswang, bloemkoolcrème en truffel, amandeljus. (€20,- supplement)

Benieuwd naar onze selectie wijnen?

Ontdek onze speciale selectie aan Europese topwijnen. Onze sommelier heeft met zorg en expertise een uitgelezen assortiment samengesteld, zodat u altijd kunt genieten van een perfecte wijn-spijs combinatie. Laat u verrassen door de harmonieuze smaken en aroma’s die onze wijnkaart te bieden heeft.

Bij Lime zorgen wij ervoor dat uw bezoek altijd een unieke en onvergetelijke beleving is. Kom langs en ervaar zelf de perfecte match tussen onze voortreffelijke gerechten en de bijzondere wijnen uit heel Europa.