Menu

Tartaar van makreel onder sorbet van kruiden en bloesems, ponzu vinaigrette, kruisbes en venkel

***

Kropsla van de BBQ onder schuim van Texelse schapenkaas, Waddenzee garnaaltjes en krokante aardappel

***

Gepocheerde kreeft op pasta met saus van kreeft en kamille, parmezaan en saliebloesem (15,- supplement)

***

Gepofte en gedroogde biet met pistachecreme, beurre blanc van vlierbloesem en furikake

***

Krokant gebakken asperges met spinazie a la creme, daslooksaus

***

Geroosterde tamme eendenborst met kruidencoulis, “blote billetjes in het gras”, amandel en eendenjus met specerijen

***

Drie keer wit: aspergemousse, schuim van witte chocolade en lavendel, sorbet van sake en passievrucht

***

Gemarineerde tomaat met rabarber compote, aardbeien ijs en luchtige , krokante honing

***

Selectie van boerenkazen met notenbrood en confiture

Prijzen

Lunch:

  • 2 gangen € 37,-
  • 3 gangen € 47,-
  • 4/5/6/7/8 gangen is tijdens de lunch uiteraard ook mogelijk

Diner:

  • 3 gangen € 47,-
  • 4 gangen € 57,-
  • 5 gangen € 67,-
  • 6 gangen € 77,-
  • 7 gangen € 87,-
  • 8 gangen € 97,-

Wijnen/dranken:

  • glas € 9
  • half glas € 6,-

Bij alle gerechten hebben we een mooie passende wijn of drank geselecteerd. Deze bieden we aan voor € 9 per glas of voor € 6 per half glas. Uiteraard is het ook mogelijk een keuze uit de wijnkaart te maken.

Reserveer via deze site of bel 024-3572705